Hej och välkommen!

Hej

Vad roligt att du har hittat hit!

Här kommer jag att skriva lite om vad som händer just nu, vad som har varit tidigare samt lägga upp lite bilder eller annat som kan vara kul för dig att ta del av.

Vem är då jag? Jo jag är Anders Hellström och jag är artist. Eller ja, artist låter så tillgjort. Jag är musikalisk och älskar att sjunga, spela teater och att befinna mig på en scen. Så kan man säga, jag är en "scengångare". Det absolut roligaste jag vet är att stå på en scen och ha känslan av kontroll. När sången jag sjunger sitter eller det jag ska göra är välrepeterat då känns det oerhört bra. När jag får dela den känslan med andra vänner på scenen och med en entusiastisk publik så blir det givetvis ännu bättre.

Men eftersom jag är utbildad till musikalartist så antar jag att jag får kalla mig för artist. Mellan åren 2000 - 2002 så var jag student vid Musikalakademien i Strömbäck utanför Umeå. Det var en underbar tid där jag lärde mig mycket men framför allt så träffade jag vänner som jag fortfarande håller god kontakt med.

Jag har i snart femton år av mitt liv försörjt mig som artist och musiker på heltid eller deltid. Både som trubadur på diverse tillställningar och fester men också som showartist på bl.a Wallmans Nöjen, Sunwing Resort, Cabaret Lorensberg och Dröse & Norberg. 

Just nu är jag trubaduren Anders ganska ofta. Då spelar jag på min gitarr och sjunger låtar som jag tror att folket vill höra men framför allt låtar som jag gillar själv - för annars blir det sällan bra.

Jag brukar skämta och säga "Jag spelar världens bästa låtar - enligt mig själv".

Det händer också att större företag eller festarrangörer hör av sig till mig och vill boka en show. Då har jag ett gäng som jag brukar åka ut med. Vi erbjuder en helkväll med nostalgi och hits, gammalt och ungt. Kvällen och prislappen anpassas efter vad kunden önskar och efter vad arrangemanget kräver ( se Länkar ).

  • Ska du gifta dig eller anordna en födelsedagsfest?
  • Behöver ni en helhetslösning med underhållning till företagsevent eller liknande?

Min repertoar är bred liksom min kunskap inom evenemang och underhållning. Så om du funderar på att arrangera någon tillställning där underhållning behövs tveka inte att höra av dig till mig.

Ha en bra dag!

Med vänlig hälsning

Anders Hellström

Let It Rock 2012

Golden Hits 2010

Le Rouge 2012

"Let´s Get Rocked" 2015

Invigning IKEA Umeå 2016

Kommentarer

07.07.2019 08:27

Ann Kristin Brandt&Håkan Marcusson

Tack för en trevlig spelning i Skillingingen.

14.05.2019 13:08

Magnus

Hej! jag behöver en trubadur under midsommarafton på Holmön. vad tror du?

mvh Magnus Carlsson,
Novas Inn, Holmön

11.09.2017 09:29

Emma

Stort TACK för en fantastisk spelning i lördags på vår fest! Mycket uppskattat och vi och gästerna är SÅ nöjda :) Med vänlig hälsning Emma & Leif

22.02.2017 10:39

Pia Nilbrink

Hej.
Vi söker trubadur till vår Cykelfest i Tväråbäck 10 juni. Hur mycket tar du för en spelning?
Mvh Pia Nilbrink
Stärkesmark

29.06.2016 21:59

tergren

Hej söker en trubadur till i morgon kväll 30/6(TORSDAG) till en innergård väst på stan. Speltid mellan 18.30 - 20.30 Lena 0703156863

28.06.2016 14:19

Linus Engman ( Måns och Melker på Svidjans pappa)

Hej! Vi är akut behov av en trubadur tills på lördag 2/7! Vår kille som skulle spela på vår fest har fått stämbandsinflamation! Tänkte kolla med dig om du har möjlighet och ev pris!

28.06.2016 14:44

Anders Hellström

Hej
Jäkla otur! Jag är tyvärr bokad redan men jag kanske kan hitta någon ersättare.
Gå in under fliken "Kontakt" och skicka ett mail till mig med tiderna som gäller så letar jag upp någon :)